HOBS möter

Välkommen till HOBS Möter


I en tid som för många innebär begränsad tillgänglighet av fysiska aktiviteter och distansering till andra människor vill vi skapa en digitala promenad/"walk and talk" för att bringa människor tillsammans, samtidigt som vi får chansen att röra på oss en stund.
 
Ta med oss ut på promenad! Kan du inte gå ut just nu så kan du promenera runt lite inomhus där du befinner dig om möjligt. Samtidigt som vi promenerar kommer vi bjuda på en intervju, förinspelad eller live, som bidrar till kunskapsökning i frågor som HOBS brinner för. Varje vecka tänker vi ha ett nytt tema där vi bjuder in en person som berättar sin historia eller som är expert i ämnet.
 
Har du förslag eller önskningar om ämnen som ska tas upp och frågor som ska svaras på så hör av dig till oss. Maila info@hobs.se så samordnar vi och ser till att du får svar på dina frågor. Alla våra intervjuer kommer vi samla under HOBS möter på vår hemsida så du kan lyssna/titta på dom i efterhand.

Tid och plats?

HOBS Möter kommer äga rum på måndagar kl 12.00-13.00. Intervjun/inslaget kör vi igång kring 12.15. Vi kör HOBS Möter digitalt via zoom. Aktuell länk för varje veckas möte hittar du här under våra aktiviteter. Deltar du från din mobiltelefon/surfplatta behöver du ladda ner appen från stället där du brukar ladda ner appar. Du kan delta helt anonymt och vi slår bara på din kamera och ljud om du vill höras och eventuellt synas. Du kommer även kunna skriva i chatten om du vill. Vill du vara anonym så se till att du loggar in med ett användarnamn som inte är ditt riktiga namn.