HOBS UngdomsZon

Häng med HOBS!

Alla ungdomar, 13-18 år är varmt välkomna att vara med och hänga med oss på HOBS. Tillsammans skapar vi digitala aktiviteter där DU är med och bestämmer vad vi ska göra.

Vi startar Häng med HOBS med en LIVE smink tutorial med Naggie på HOBS. Naggie har flera års erfarenhet som make up artist och kommer visa dig hur du lägger en härlig vardagsmake med perfekt glow. Vill du vara med? Eller känner du någon som skulle gilla att vara med? Det kostar inget och allt sker via zoom.

Har du förslag på saker vi kan hitta på tillsammans så hör av dig till oss på HOBS så ser vi vad vi kan styra upp. Vi finns här för dig! Skicka oss ett DM eller maila oss till info@hobs.se.

Tid: torsdag 17 september kl 17.00-18.00
Plats zoom, länk: https://us02web.zoom.us/j/81556363910

OBS: glöm inte att ladda ner zoom-appen till din mobil (kostar inget).


HOBS GÅR UNGDOM

Gå med oss på en promenad genom hela Sverige. Alla, från norr till söder är välkomna på vår walk and talk. Du promenerar i din egna takt och väljer att dela med dig av det du vill. Visa hur din omgivning ser ut, dela med dig hur din dag har varit eller vad du tycker om att göra, du väljer själv hur aktiv du vill vara. Annars kommer du ha oss från HOBS i lurarna medans du är ute och går. Tillsammans så lyssnar vi och peppar varandra. Följ oss på sociala medier för att få uppdaterade länkar till våra promenader.

Vi ses kl 16:00 varje tisdag !😊

I en tid då alla är rekommenderade att hålla social distans och en del sitter i självkarantän är det viktigt att försöka röra lite på sig. Yoga är en fantastisk form för att finna balans mellan kropp och själ. Vi vill gärna köra lite yoga med dig och Elsa på HOBS kommer instruera en enkel sittyoga som pågår cirka 45 minuter.

Sittyoga passar alla kroppar och allt du behöver är bekväma kläder och en stol samt en dator, surfplatta eller telefon att kolla på. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av yoga. Övningarna kommer utföras sittandes på en stol. Du kan behöva ett par hjälpmedel. En filt som du viker ihop och har under dina fötter. Ett yogabälte (går bra med en halsduk, vanligt bälte, skärp) och en yogakloss (går bra med en större bok eller mindre låda, kartong). Sittyoga med Elsa är kostnadsfritt.

Tid: torsdag 16 april kl 19:30

Plats: via videolänk. Maila elsa.collvin@hobs.se för att delta . Elsa är på plats från kl 19.00 om du har frågor kring passet och det vi ska göra.

Om du vill delta på någon av våra andra aktiviteter, eller inte har möjlighet att delta idag, klicka in på länken nedan för att se andra tider du kan delta på: https://www.hobs.se/…/covid-19-och-overvikt-och-…/inside/924