HOBS UngdomsZon

HOBS GÅR UNGDOM

Gå med oss på en promenad genom hela Sverige. Alla, från norr till söder är välkomna på vår walk and talk. Du promenerar i din egna takt och väljer att dela med dig av det du vill. Visa hur din omgivning ser ut, dela med dig hur din dag har varit eller vad du tycker om att göra, du väljer själv hur aktiv du vill vara. Annars kommer du ha oss från HOBS i lurarna medans du är ute och går. Tillsammans så lyssnar vi och peppar varandra. Följ oss på sociala medier för att få uppdaterade länkar till våra promenader.

Vi ses kl 16:00 varje tisdag !😊

I en tid då alla är rekommenderade att hålla social distans och en del sitter i självkarantän är det viktigt att försöka röra lite på sig. Yoga är en fantastisk form för att finna balans mellan kropp och själ. Vi vill gärna köra lite yoga med dig och Elsa på HOBS kommer instruera en enkel sittyoga som pågår cirka 45 minuter.

Sittyoga passar alla kroppar och allt du behöver är bekväma kläder och en stol samt en dator, surfplatta eller telefon att kolla på. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av yoga. Övningarna kommer utföras sittandes på en stol. Du kan behöva ett par hjälpmedel. En filt som du viker ihop och har under dina fötter. Ett yogabälte (går bra med en halsduk, vanligt bälte, skärp) och en yogakloss (går bra med en större bok eller mindre låda, kartong). Sittyoga med Elsa är kostnadsfritt.

Tid: torsdag 16 april kl 19:30

Plats: via videolänk. Klicka här https://zoom.us/j/98565580264 för att komma åt videolänken. Elsa är på plats från kl 19.00 om du har frågor kring passet och det vi ska göra.

Om du vill delta på någon av våra andra aktiviteter, eller inte har möjlighet att delta idag, klicka in på länken nedan för att se andra tider du kan delta på: https://www.hobs.se/…/covid-19-och-overvikt-och-…/inside/924