Nu söker vi dig med en bra radioröst!

Publicerad 2023-11-20

Välkommen till en unik möjlighet att ge röst åt några av de inspirerande berättelserna som HOBS medlemmar har delat med sig av på hobs.se/mystory! Vi söker just nu efter dig med en bra radioröst och ev tidigare erfarenhet av att spela in för att hjälpa oss att ta dessa berättelser till nästa nivå.

Hos HOBS är vi stolta över att ha en välbesökt och uppskattad sida som har spridit dessa historier, men nu vill vi levandegöra dem ytterligare genom att spela in dem. Och du kan vara med och göra skillnad genom att ge dessa berättelser en röst!

Genom att göra inspelningen hemma hos dig själv med hörlurar och telefon eller dator, kan du bidrag och hjälpa oss att föra dessa berättelser vidare. Detta är en möjlighet att utveckla din förmåga att tolka och förmedla känslor och samtidigt göra något meningsfullt för vårt samhälle. Uppdraget görs som volontär och vi kan inte erbjuda någon ekonomisk ersättning, men du kommer att få erfarenheter som du kan ta med dig vidare.

Så vad väntar du på? Skicka in din intresseanmälan och en kort beskrivning av dina tidigare erfarenheter till info@hobs.se idag och märk ditt mail med “Spela in my story”. Därefter kommer du att få välja ut en berättelse som tilltalar dig och läsa in de första raderna så att vi kan höra din fantastiska röst. Efter detta kommer vi att skicka en ny berättelse till dig för inläsning.

Om du själv har en berättelse att dela med dig av, tveka inte att skicka in den till ambassador@hobs.se. Och om du föredrar att bli intervjuad och att vi skriver ihop din berättelse innan publicering, så ordnar vi det också. Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.

Vi ser fram emot att höra från dig och tillsammans göra skillnad genom dessa fantastiska berättelser!