Ditt stöd är viktigare än någonsin!

Publicerad 2020-11-16

Ditt stöd behövs mer än någonsin!
När pandemin slog till i Sverige i början av året stod det tidigt klart att vår målgrupp var i riskgrupp och skulle isolera sig. Det gav effekten av att all vår fysiska verksamhet i våra länsföreningar men även på riksnivå sattes på paus. Vilket har resulterat i att vi har tappat otroligt många medlemmar.
För oss och som för många andra ideella organisationer är medlemsantalet viktigt när vi söker bidrag för att fortsätta kunna bedriva vår verksamhet och sakfråga. Under 2019 har vi tvingats ställa om digitalt och har valt att lägga alla våra digitala aktiviteter kostnadsfria och öppna för alla.
Vi tog beslutet tidigt att vårt stöd ska nå till alla och inte vara beroende av ens ekonomiska situation. Tycker du att vi gör ett bra arbete, ger stöd, skapar en förändring för dig eller för dem som lever med övervikt eller obesitas/fetma, ge oss ditt stöd nu!
Var med och gör skillnad, medlemskapet kostar 50 kr per kalenderår. Swisha 50 kr till 1233059300 eller betala in på plusgirokonto 425716-8. Ange ditt namn samt kontaktuppgifter i fritexten när du gör betalningen.
Tack för ditt stöd!