Bassängträning i Jönköping

Publicerad 2022-09-07

Bor du i eller i närheten av Jönköping? Då är du varmt välkommen på bassängträning för dig som lever med övervikt eller obesitas.

HOBS länsförening i Jönköping är glada att kunna erbjuda bad i den nyrenoverade simhallen i Norra Hammar. Bassängen är bokad enbart för HOBS under en timme varannan söndag kl 10.30-11.30 med start vecka 37. Kom och prova på kostnadsfritt första gången. HOBS medlemmar badar gratis.

Just nu söker HOBS även dig som vill leda vattengympa i Jönköping. Om du är intresserad får du gärna kontakta Monika Andreasson på monicaandreasson@hotmail.com.

HOBS Jönköping bjuder även in till Onsdagsträffen där du har möjlighet att träffa andra som har erfarenhet av att leva med övervikt och obesitas. Vi samlas och lyfter utifrån olika teman upp frågeställningar till diskussion. Genom att du delar med dig av dina erfarenheter hjälper du HOBS att driva de frågor som är viktiga för dig.

Onsdagsträffen startar upp igen vecka 38, kl 18.00-19.30, i Studiefrämjandets lokal, Rosenbergsgatan 6, Jönköping.

Innan träffen kan den som vill delta i en kort gemensam promenad i Liljeholmsparken. Vi samlas vid entrén kl 17.30.

HOBS Jönköping bjuder även in till en stödgrupp för dig som funderar på viktoperation eller är opererad. Stödgruppen kommer starta efter tillräckligt många inkomna intresseanmälningar. Deltagare från hela länet är välkomna. Intresseanmälan görs till monicaandreasson@hotmail.com

Att bli medlem i HOBS kostar bara 50 kronor per år. Du kan enkelt swisha beloppet till 123 30 59 300 eller betala in till plusgiro 425716-8. Ange ditt namn samt mejladress i fritexten när du gör betalningen och mejla namn och adress till medlem@hobs.se. Då går du gratis på alla våra aktiviteter inklusive de digitala föreläsningarna.

Bassängträningen och Onsdagsträffen genomförs i samverkan med Studiefrämjandet i Jönköping.

Vill du starta upp en HOBS länsförening där du bor? Kontakta jenny.vinglid@hobs.se så får du mer information om hur du går tillväga.