HOBS Jönköping

Styrelsen i Jönköping består utav:

Ordförande: Orley Andreasson (28 år). 

Aktiv i HOBS sedan 2005. Började som representant i ungdomsgruppen i HOBS Västmanland. Därefter styrelseuppdrag både i Västmanland och riksförbundet.

Ny inflyttad till Huskvarna och med i uppstarten av lokalföreningen HOBS region Jönköpings län. Ett tufft men mycket viktigt uppdrag.

Brinner mest för ungdomsfrågor och medlemsaktiviteter.

Sekreterare: Roland Hultin (59 år). Trafikpedagog i tung trafik.

Ny i HOBS och styrelsen. Vill vara med i arbetet att starta upp olika träffar där medlemmar kan mötas och lyfta upp olika frågeställningar.

Brinner mest för att få igång olika medlemsaktiviteter.

Kassör: Monika Andreasson (61-år). Personlig assistent.

Aktiv i HOBS sedan 2003. Suttit i förbundsstyrelsen av och till sedan 2004. Nu nyvald förbundsordförande. Har suttit ordförande i Västmanland under lika många år. 

Nyinflyttad till Huskvarna och med i uppstarten av lokalföreningen. Vill vara med och dela med mig av erfarenheter som många medlemmar delat med sig av under åren.

Brinner mest för idépolitiskt arbete och vill vara med att påverka och förändra den ökade stigmatiseringen i samhället. Även överviktskirurgi där det är viktigt att vi är med och lyfter fram våra synpunkter utifrån ett patientperspektiv. Individuellt anpassat förslag och erbjudande från vården när man önskar.

Men mest av allt är det alla trevliga och lärorika medlemsaktiviteter genom åren som berikat mig massa kunskap och nya härliga vänner.

Vill du engagera dig och bli en del i styrelsen hör gärna av dig!