Du räknas - skola

Webbinarier


Webbinarierna är till för dig som arbetar i skolan som vill bolla idéer om implementering av aktiva åtgärder, stöttning att genomföra metodmaterialet "du räknas" eller om du vill höra hur andra skolor arbetar med viktmobbning. Tanken är att vi alla hjälper till och stöttar varandra, så kom gärna med tips och idéer till andra deltagare.  

Webbinarierna görs genom videosamtal via programmet zoom (motsvarighet till skype). Du behöver inte ladda ner programmet utan vi kommer mejla dig en länk. Länken klickar du på när mötet ska börja. Det enda som behövs är en dator med kamera och internet. Mötet kommer starta med en kort presentation av deltagarna, namn och yrke, för att sen gå över i ett samtal mellan deltagare och oss från HOBS.


Anmälan

Webbinariet är helt kostnadsfritt. För att delta på vårt webbinarie måste du anmäla dig. Skicka ett mejl till cassandra.saaf@hobs.se och märk ämnesraden med exempelvis "Webbinarie Torsdag 19/9 kl: 15:00-16:00" så får du inom kort en bekräftelse.

Tider:

Välkomna att delta på någon eller flera av dessa samtalstider:

Måndag 7/11 kl: 13:00-14:00

Tisdag 8/11   kl:  14:00-15:00

Om ingen av tiderna skulle fungera eller om du redan har funderingar kring något, hör gärna av er till oss så tillsätter vi nya tider, mejla: cassandra.saaf@hobs.se