COVID -19 och övervikt och obesitas/fetma

*Bild från uppdragpsykiskhalsa.se

Psykisk hälsa

Vi har märkt att en ökad oro i och med spridning av COVID-19. Det är viktigt att du söker hjälp om du känner dig orolig och det finns flera olika organisationer som arbetar med just detta. Vi på HOBS har tillsammans med andra organisationer och kommunala verksamheter fått möjlighet att samlas under samma webbplats för att du så enkelt som möjligt ska få tillgång till rätt stöd.

Lever du med obesitas eller övervikt och vill prata och få stöd så finns vi här. Vi har vår stödlinje på telefon där du kan nå oss alla vardagar mellan kl 13:00-15:00. Den är stängd under helger och röda dagar. Varmt välkommen att ringa oss på 070 - 482 56 70. Vi kommer ej kunna ge dig medicinska råd men vi finns här för att lyssna och stötta.

Men det är viktigt att en får rätt stöd. Därför vill vi hänvisa vidare till uppdrag psykisk hälsa om du har alkoholproblematik, suicidala tankar eller annat som ligger utanför vårt kompetensområde. På uppdag psykisk hälsa finns flera hjälp och stödorganisationer för psykisk hälsa både för barn 0-12 ungdom 12-18, vuxna och äldre. 

Kika gärna in här: uppdragpsykiskhalsa.se