Vi deltar på hälsoveckan i Jönköping den 24/9

Publicerad 2020-09-18

Jönköping arrangerar en Hälsovecka 21-27 september. Hälsoveckan, innehåller allt från föreläsningar och kulturarrangemang till prova på-aktiviteter och tipspromenader till fysiska aktiviteter. HOBS är med och föreläser och du kan vara med digitalt oavsett var i Sverige du befinner dig. HOBS föreläsningar på Hälsoveckan i Jönköping:

"Att leva med en kronisk sjukdom - När alla stämplar mig som lat och karaktärslös"
Lyssna på Naggie på HOBS berätta sin historia från att ha levt med en hetsätningsstörning sedan hon var liten, kämpat med viktminskning och till att senare genomgå en obesitasoperation. Idag jobbar Naggie på HOBS för att öka kunskapen om övervikt och obesitas. Efter föreläsningen kommer det finnas kort utrymme för frågor och diskussion.
Plats: Föreläsningen sker via Zoom, som ett videosamtal digitalt.
När: Torsdag 24/9 kl 15:00-16:00
För att ta del av denna föreläsning mailar du: Naghmeh.ghanbar@hobs.se

"Patient i fokus- förväntning, utmaning & brist i vårdkedjan"
Vi presenterar vår enkätundersäkning som patienter som genomgått en obesitasoperation svarat på. Många patienter upplever en stor utmaning med självbilden, kost och matvanor efter en obesitasoperation. Patienter kommer också finnas med digitalt och berätta om förväntningar, utmaningar och hur det faktiskt blev efter genomgått en obesitasoperation.
Plats: Föreläsningen sker via Zoom, som ett videosamtal digitalt.
När: Torsdag 24/9 kl 18:00-19:00
För att ta del av denna föreläsning mailar du: cassandra.saaf@hobs.se