HOBS Träffas

Publicerad 2020-08-03

HOBS Träffas är en trygg plats för dig som genomgått en magsäcksoperation eller som ska bli opererad. Oavsett var i Sverige du bor så kan du vara med och delta i någon av våra HOBS Träffas-grupper. Vi kommer mestadels träffas digitalt, men, när COVID-19 är mer under kontroll, hoppas vi även få till fysiska möten för de som kan och vill.
Nästa möte är på måndag 10/8 kl 18.00. Mötet sker via länk på zoom. Vill du vara med så mailar du Elsa och Kim på ambassador@hobs.se, skriv gärna HOBS Träffas i ämnesraden. När du mailat får du en inbjudan och länk till zoom-mötet.
Vi planerar att samlas i grupper där vi max är 10 personer per grupp och träffas cirka en gång per månad. Här pratar vi om allt, högt och lågt. Livet innan och efter operation. Allt det som fungerat bra och det som fungerat mindre bra. Vi vill gärna få till återkommande grupper där vi kan lära känna varandra och känna oss trygga med att dela med av oss som vi tycker är viktigt. Att ge och få stöttning!
Det är HOBS ambassadör Kim som håller i dessa möten och Elsa på HOBS är med och "side-kickar". Frågor som kommer upp under möten kan vi skicka vidare till experter inom områden, tex dietist, läkare och psykolog.
Varmt välkommen till HOBS Träffas!
[ST: Blommor i olika färger mot en vit bakgrund.]