HOBS Möter Jenny Vinglid

Publicerad 2020-05-11

Välkommen ut på en lunchpromenad tillsammans med HOBS!

I en tid som för många innebär begränsad tillgänglighet av fysiska aktiviteter och distansering till andra människor vill vi skapa denna digitala promenad för att bringa människor tillsammans, samtidigt som vi får chansen att röra på oss en stund.

Kan du inte gå ut just nu så kan du promenera runt lite inomhus där du befinner dig om möjligt. Samtidigt som vi promenerar kommer vi bjuda på en intervju, HOBS möter, förinspelad eller live, som bidrar till kunskapsökning i frågor som HOBS brinner för.

Denna vecka berättar Jenny Vinglid, i en förinspelad intervju om vad HOBS arbetar för. Har du förslag eller önskningar om ämnen som ska tas upp och frågor som ska svaras på så hör av dig till oss. Maila info@hobs.se så samordnar vi och ser till att du får svar på dina frågor. Alla våra intervjuer kommer vi samla under HOBS möter på vår hemsida så du kan lyssna/titta på dom i efterhand.

Varmt välkommen!

För att delta så ska du klicka in på Zoom-länken:
https://us02web.zoom.us/j/81975203046

För att delta via mobiltelefon/surfplatta behöver du ladda ner appen Zoom som du hittar där du brukar ladda ner appar till din iPhone eller Android. Du kommer inte synas eller höras per automatik i mötet .Vill du delta och säga hej efter intervjun så kommer vi öppna upp för detta.