Din erfarenhet är viktig

Publicerad 2021-02-26

Vill du dela din erfarenhet av hetsätning? Då kan du bli intervjuad av Lana som är volontär på HOBS. Du kan du kan vara anonym eller välja att vara offentlig. Nedan berättar Lana varför hon gör intervjuer om hetsätning:
 
"Jag har valt att dela med mig av min personliga upplevelse av hetsätning som präglade en stor del av mina tonår och tidiga vuxenliv. Jag vill belysa att hetsätning kan uttrycka sig i olika former och att det för mig handlade om att känna kontroll i livet. Genom medvetenhet, kunskap samt acceptans lyckades jag för åtta år sedan återfå den kontroll som jag saknade och med den fann jag även en väg bort ifrån hetsätning samt kontrollbehov. Jag kände mig fri och min relation till mat och träning blev en sund relation av kärlek.
 
Genom att just du delar med dig av din egen upplevelse och erfarenhet av hetsätning kan vi öka medvetenheten och kunskapen om ämnet. Jag kan hjälpa till genom att jag intervjuar dig och skriver just din historia eller skriver berättelsen tillsammans med dig."- Lana
 
Maila till ambassador@hobs.se och märk ditt mail med hetsätning så tar vi kontakten vidare med dig.
[ST: Ett ansiktsporträtt av Lana samt HOBS-logga].