Är du vår projektsamordnare?

Publicerad 2022-02-21

Projektsamordnare till ”Jag räknas

Vi söker nu dig som brinner för och känner ett stort engagemang för barn och ungdomar.

HOBS är en patientorganisation som arbetar för personer som lever med övervikt eller obesitas. Vi söker nu till vårt viktiga projekt ”Jag räknas” en person som kommer att arbeta med att lyfta frågan om en trygg skolmiljö för barn och ungdomar som lever med övervikt och obesitas.

Du kommer att i samverkan med äldre ungdomar, skolpersonal och skolledning samt kommuner och regioner och tillsammans med oss samordna projektet. Du ska vara spindeln i nätet och hålla samman projektets samtliga aktiviteter såsom att inhämta ungdomars upplevelse till att etablera projektet, samverka med skolor och skolpersonal samt med förankring av projektet inom kommuner och regioner.

För att trivas i vårt fantastiska team och i projektet  krävs att du som person har ett eget inre driv och är flexibel. Vi tror att du har en pedagogisk utbildning i grunden och /eller tidigare erfarenhet från skolvärlden. Du har lätt för att möta människor i olika åldrar, i situationer och med olika erfarenheter. Samverkan är A och O för att vi ska nå framgång varför lyhördhet är en viktig egenskap för att lyckas.

En stor merit är om du har tidigare erfarenhet av ämnet övervikt eller obesitas (fetma) samt har arbetat i eller har erfarenhet från den ideella sektorn och civilsamhället.

HOBS är en patientorganisation som arbetar för personer som lever med övervikt eller obesitas. Vi har funnits sedan 1995 och är politiskt och religiöst oberoende. Vi jobbar utifrån allas rätt till ett bra bemötande samt rätten till en jämlik och evidensbaserad vård. Idag har vi vårt kontor i Malmö, men ser inga problem med arbetsort på olika ställen i landet.

Placering: Flexibel arbetsort.

Projektanställning tom 31 december 2022 med start omgående, 100% med möjlighet till förlängning.

Vi ser framemot att få just din ansökan senast den 5 mars, intervjuer och urval kommer att ske löpande varför du gärna får inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Maila till info@hobs.se