Är du vår ny kommunikatör?

Publicerad 2021-07-12

Nu söker vi dig som vill sprida kunskap kring övervikt eller obesitas i sociala medier. Har du ett stort nätverk och gillar att skapa nya kontakter är detta arbetet för dig!

Vi söker dig som har mycket god kunskap kring övervikt och obesitas. Du tycker om att skapa nya kontakter och är aktiv i sociala medier. Du har lätt för att få fram det viktigaste i en text och du brinner för vårt område.

Du kommer arbeta i vårt projekt “En jämlik vård och ökad egenmakt” som syftar till att uppmärksamma vården kring obesitasoperationer. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sprida information om projektet vidare i sociala kanaler och plattformar relevanta för målgruppen. Syftet med din tjänst är att så många som möjligt får veta att HOBS finns och den kunskap och stöd som vi erbjuder målgruppen. Har du god kunskap kring hur obesitasvården ser ut, så ser vi det som en stor tillgång.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, härligt team och möjlighet till personlig utveckling men även lön och friskvårdsbidrag.

För att trivas hos oss tror vi att du bör vara positiv, flexibel, kontaktskapande, strukturerad, brinna för ämnet och kunna argumentera och kommunicera. 

Vem är vi: 

HOBS- Hälsa oberoende av storlek är ett riksförbund som arbetar för patienter som lever med övervikt och obesitas. Det betyder att vårt arbete drivs av patienternas erfarenheter och behov. Sedan 1995 har vi arbetat med kunskapsspridning, politiskt påverkansarbete och aktiviteter. Vår vision är ett samhälle med nolltolerans mot viktstigma och där alla erbjuds en kvalificerad och jämlik vård.

Tjänsten är på 25-100%.

Visstidsanställning från och med 2021-08-16 tom 2021-12-31 

Distans med möjlighet till placering på vårt kansli i Malmö.

Skicka in din ansökan till info@hobs.se

Sista ansökningsdag 2021-08-09

Har du några frågor, kontakta gärna

Cassandra Sääf ,Cassandra.saaf@hobs.se 0707- 54 87 26

Jenny Vinglid , jenny.vinglid@hobs.se, 0736- 87 84 51

Dela gärna!!